Renovlies behang laten aanbrengen en verven

Renovlies behang, bij veel mensen ook wel bekend als glasvezelbehang, is een zeer populaire keuze voor wandafwerking. Het wordt gemaakt van fijn geweven glasvezels die zorgen voor een sterke en duurzame oppervlakte.

Renovliesbehang gebruiken wij om oneffenheden in muren te verbergen en een strakke afwerking te realiseren. Glavliesbehang.com behangt en saust (inclusief alle materialen) voor €12,99 per m2.

Let wel op: dit is namelijk een tijdelijke actie! Is je nieuwbouwwoning pas over een jaar klaar? Geen enkel probleem! Een offerte is namelijk 1,5 jaar geldig en vrijblijvend aan te vragen.

Wat is renovlies behang?

Renovliesbehang, ook wel te koop als renovatievlies, is speciaal ontworpen voor het renoveren van bestaande en nieuwe wanden. Het wordt gezien als een soort van glasvezelbehang, met vinyl of regulier papier dat wordt aangebracht op een vlies.

Bij Glasvliesbehang.com gebruiken wij het om scheuren, oneffenheden en krimpscheuren op en in muren te verbergen. Deze vind je zowel in oude en nieuwe woningen.

Zoals de naam al aangeeft, het is speciaal gemaakt voor renovatie en wandafwerking. Bijvoorbeeld, de wanden van een nieuwbouwwoning hebben vaak in de eerste maanden nog veel vocht. Hierdoor kunnen er vervelende scheuren ontstaan in het stucwerk.

Renovlies neemt meteen dit vocht op en verbergt alle scheuren. Vraag gratis en vrijblijvend een goedkope offerte aan om gebruik te maken van onze aanbieding.

Beste behang voor nieuwbouw is Renovlies behang

Renovliesbehang is de snelste en efficiëntste manier om een muur te renoveren zonder al te veel inspanning. Het is voor onze behanger makkelijk aan te brengen. Het wordt door ons professioneel op de muur geplakt en vervolgens gladgestreken.

Renovlies behang kun je ook gemakkelijk verwijderen als je besluit om een ander type vliesbehang of verf te gebruiken. Het is daarom een populaire keuze. Zeker voor iedereen die snel een kamer willen opfrissen zonder al teveel inspanning.

Een ander groot voordeel van renovlies behang is dat je het kan worden gebruiken op geverfde muren. Dit lukt zonder deze eerst te schilderen. Hierdoor kun je veel tijd en geld besparen omdat je geen verf nodig heeft.

Renovliesbehang is bij ons ook te koop in verschillende designs en kleuren, waardoor je een groot aanbod aan keuze hebt.

Daarnaast is het ook een zeer duurzame optie, dit omdat het ongeveer 5 keer zo lang meegaat als normaal behang.

Waarom voor renovlies behang kiezen?

Renoveren zonder te schilderen: Renovliesbehang kan altijd worden gebruikt op geverfde muren zonder dat deze eerst geschilderd hoeven te worden. Hierdoor bespaar je tijd en geld uit omdat je geen verf hoeft te kopen.

Gemak en snelheid: Renovliesbehang is dus snel en eenvoudig aan te brengen. Dit komt omdat het als een soort plakband werkt. Dit maakt het gewoon ideaal voor mensen die totaal geen ervaring hebben met het aanbrengen van behang of wanneer je weinig tijd hebt.

Duurzaamheid: Renovliesbehang is een duurzame optie, omdat het ongeveer 5 keer langer meegaat als normaal behang.

Verschillende designs en kleuren: Renovlies behang is bij Glasvliesbehang.com beschikbaar in verschillende designs en kleuren, waardoor je een zeer groot aanbod aan keuze hebt.

Gemakkelijk te verwijderen: Renovliesbehang is makkelijk te verwijderen wanneneer je besluit om een ander soort behang of verf te gebruiken.

Wegwerken van oneffenheden: Renovlies behang is ontworpen voor het renoveren van bestaande wanden, het is een dunne, papieren laag die altijd wordt aangebracht op de bestaande muur. Het bedekt eventuele oneffenheden of beschadigingen.

Milieuvriendelijk: Renovlies behang wordt gemaakt van duurzame en milieuvriendelijke materialen. Denk aan oud gerecycled papier, wat bijdraagt aan een zeer gezonde en duurzame leefomgeving.

Goedkoper dan stucen: Renovliesbehang is vaak goedkoper in aanschaf en aanbrengen dan traditioneel behang. Dit komt er geen voorbereidingen, zoals het schilderen van de muur, hoeven te worden gedaan. Daarnaast is het goedkoper en beter dan stucwerk.

Renovlies behang aanbrengen

Als samenvatting, renovlies behang is dus een snelle, efficiënte en gemakkelijke manier om muren te renoveren zonder veel inspanning. Het kan worden aangebracht op geverfde muren.

Je kunt het aanschaffen in verschillende kleuren en designs, gaat veel langer mee dan normaal behang, gemakkelijk te verwijderen, bedekt alle oneffenheden, voordelig en ook nog is milieuvriendelijk.

Dit maakt het gewoon een geweldige keuze voor mensen die snel een kamer willen opfrissen.

Belangrijk om te weten

Met renovliesbehang is het belangrijk om vooraf de staat van uw wanden te beoordelen. Muren bij nieuwbouw worden namelijk op verschillende manieren afgeleverd.

Klasse A: Dit is echt het beste afwerkingsniveau, alle naden zijn dan afgewerkt. Over de totale wand is er dan een dunne filmlaag aangebracht. Wij vinden het een zeer geschikte afwerking voor renovlies behang. Het is een glad oppervlak waardoor de renovlies kosten het laagst blijven omdat er geen extra werkzaamheden meer nodig zullen zijn.

Klasse B: Dit is in de praktijk het meest voorkomende afwerkingsniveau bij nieuwbouwwoningen. De naden en schroefgaten zijn dan gevuld en gefinisht. De muren hoeven dan alleen nog licht door ons opgeschuurd te worden.

Klasse C: Wanneer je muren op deze manier zijn afgewerkt, zijn er nog toch nog wel wat extra stappen nodig. De belangrijkste is het aanbrengen van een filmlaag. Dit zal helaas de prijs per vierkante meter verhogen. Voor een perfect resultaat is het echt wel nodig.

Renovlies behang kopen en laten aanbrengen

Wil je renovlies behang aanschaffen? Dan is toch het belangrijk om te beseffen dat het professioneel aanbrengen enige ervaring vereist. Het is namelijk geen eenvoudige taak om het op stucwerk te laten lijken en het kan vele jaren duren voordat iemand zelfstandig professioneel behang kan aanbrengen.

Het is gewoon raadzaam om een ervaren professional in te schakelen voor een strakke afwerking. Bij een goede renovlies behanger moet je echt op neuslengte kijken om ergens naden te kunnen zien.

Het is daarom gewoon niet verstandig om te besparen op behangwerk, wanneer je geld wilt besparen, raden we je eerder aan op dit te doen op het schilderwerk. Dit aangezien het veel makkelijker is dan behangen en de kans vele maken groter is dat je dit zelf kunt doen.

Het verschil in renovlies behang soorten

Er zijn meerdere soorten renovlies behang beschikbaar bij glasvliesbehang.com. Welke je nodig hebt is afhankelijk van de ondergrond waarop het aangebracht moet worden.

Deze kan variëren van een gladde, gepleisterde muur met minimale scheurtjes tot een niet gladde ondergrond zoals glasvezelbehang of sierpleister.

Daarnaast zijn er een paar opties voor renovlies behang met specifieke eigenschappen zoals:

 • Anti alergisch
 • Voorgeschilderd
 • Energiebesparend
 • Geluidsabsorberend.

De keuze voor renovlies behang of scanbehang zal moeten afhangen van de ondergrond en de gewenste eigenschappen van het behang.

Waarom zou je kiezen voor renovlies behang?

Uiteraard zijn er meerdere manieren om een bestaand huis of nieuwbouwwoning te behangen. Voor ons is Renovlies behang de beste keuze om te gebruiken, dit vanwege de lagere kosten en het beste resultaat.

Ook glasvezelbehang gebruiken we bij nieuwbouw maar eerder bij een renovatieproject. Het werkt namelijk wel alle oneffenheden weg wanneer er gewerkt wordt met de juiste dikte.

Wij vinden het afwerken van hoeken in de muren mooier met Renovliesbehang. We bieden wel beide opties tegen dezelfde vierkante meter prijs. Glasvliesbehang.com zorht altijd voor het beste resultaat. Ongeacht de behangsoort!

De voordelen van renovlies behang

 • Goedkoper dan stucen.
 • Met behang kun je altijd op een glad en egaal eindresultaat rekenen.
 • Ons behang is speciaal ontworpen om zelfs kleine oneffenheden zoals gaatjes, haarscheuren en krimpscheuren volledig te camoufleren.
 • Het is ideaal voor alle soorten renovatieprojecten, omdat het makkelijk over oud behang kan worden aangebracht.
 • Ideaal voor nieuwbouwhuizen.
 • Het is ook vrij eenvoudig te schilderen en kan opnieuw behangen worden.
 • Het is grotendeels waterbestendig en vochtregulerend, wat het toch wel ideaal maakt voor badkamers en keukens.
 • Renovlies behang is volledig stoot- en krasbestendig.
 • Het is een ademend behang.
 • Het is vrij milieuvriendelijk, aangezien het meestal gemaakt is van gerecyclede materialen.
 • Brandvertragend, wat het toch wel veiliger maakt voor gebruik in gebouwen en  woningen.
 • Het is zeer gemakkelijk te verwijderen, waardoor het makkelijk te vervangen is wanneer je jouw interieur verandert.
 • Zeer geschikt ter bescherming van stucwerk.
 • Met renovlies behang hoef je je nooit meer zorgen te maken over vlekken of schimmelvorming door vocht.
 • Je kunt het volledig naadloos aanbrengen.
 • Het behang bevat totaal geen giftige toegevoegde stoffen.
 • Daarbij kan het tot wel 30 jaar mee gaan.
 • Glasvliesbehang verkoopt het in vele verschillende patronen en kleuren, waardoor het een prachtige manier is om uw interieur een persoonlijke touch te geven.

Het is vrij goedkoop, wat het een betaalbare optie maakt voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe look voor hun huis.

Het beste eindresultaat

Om een mooi eindresultaat te behalen met renovlies behang, is het toch wel aan te raden om de muur te sauzen, behangen of te spuiten. Renovlies behang heeft namelijk een rauwe afwerking en voor het mooiste resultaat raden we je aan om te kiezen voor 9010 of 9016 verf.

Dit zijn beide witte soorten verf die geschikt zijn voor het gewenste resultaat. Vaak zien wij dat onze klanten hun huis helemaal wit willen, maar enkele muren willen laten accentueren met een andere kleur of leuk behangprintje.

Dit is voor ons geen enkel probleem en we zijn meer dan bereid om met kleuren te werken en elke kamer, zoals een woonkamer, slaapkamer of kinderkamer op te leuken met een leuk behangprintje.

Ontvang een renovlies behang offerte op maat

Glasvliesbehang is de grootste en voordeligste behanger in Nederland. Op meerdere locaties in Nederland hebben wij de grootste voorraad A-kwaliteit renovlies behang en beste latex voor behang.

Als marktleider van Nederland geven wij onze klanten altijd de goedkoopste prijs en leveren wij al jaren hoog kwaliteit werk, waar de klanten erg blij van worden. Met bijna 40 behangers bieden wij een geweldige service met de beste prijs voor het laten zetten van renovlies behang.

Deze combinatie bieden wij al jarenlang en wanneer je interesse hebt, dan geven wij jou een gratis offerte en een vrijblijvend inzicht in alle mogelijkheden.