Glasvezelbehang laten aanbrengen en verven

Voor glasvezelbehang hebben wij op dit moment een mooie aanbieding. Voor €12,49 behangen en schilderen wij je complete woning.

Glasvliesbehang.com garandeert een glad resultaat dat overeenkomt met stucwerk. Deze hoge kwaliteit leveren wij al meer dan 20 jaar!

Krijg je binnenkort of met de tijd een nieuwbouwwoning? Laat het ons dan meteen weten. Een gratis offerte is een jaar geldig. Claim je korting nu!

Wat is glasvezelbehang?

Glasvezelbehang is gemaakt van glasvezels en is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Het kan bijvoorbeeld glad zijn, waardoor het lijkt alsof de muur gestuukt is.

Daarnaast is het bij glasvliesbehang.com ook verkrijgbaar met een motief, zoals een ruitjespatroon of een visgraatmotief.

Bij een structuurvariant van dit type behang zijn de glasvezels samengeperst tot een weefsel, dat bekendstaat als glasweefselbehang.

Glasvezelbehang in gladde uitvoering perfect voor nieuwbouw

Overweegt u om glasvezelbehang in een gladde uitvoering te laten aanbrengen? Dat is een veelgekozen optie voor nieuwbouwwoningen.

In nieuwbouwwoningen zijn de muren vaak nog niet afgewerkt of niet naar eigen voorkeur. Het is is dan een uitstekende keuze.

Bovendien hoeft u niet alle muren te laten stuken om een glad resultaat te krijgen. Renovatievlies, zoals glasvezelbehang, maakt uw wanden glad en strak.

Glasvezelbehang voor het interieur van bestaande woningen

Ook in het interieur van bestaande woningen wordt glasvezelbehang steeds populairder. U heeft bijvoorbeeld de keuze tussen glad behang en behang met een structuur.

Dit behang is sterk en biedt diverse voordelen, zoals de mogelijkheid om uw favoriete kleur te kiezen. Het kan namelijk in elke gewenste kleur worden geschilderd.

Het uiterlijk van het glasvezelbehang en de afwerking in kleur bepalen de sfeer in uw interieur. Zo kunt u de gewenste ambiance creëren die bij uw huis past.

Waarom glasvelbehang kopen bij Glasvliesbehang.com?

 • Hoogwaardige samengeperste glasvezels
 • Te koop in verschillende uitvoeringen: glad of met structuur
 • Perfect voor de afwerking van muren in nieuwbouwwoningen
 • Ideaal voor elk interieur in bestaande woningen
 • Door ons in iedere kleur uit te voeren
 • Nu te bestellen met 20 procent korting
 • Installatie door professionele glasvezelbehangers

Voordelige en duurzame oplossing voor wandafwerking

Glasvezelbehang staat bekend als een duurzame en voordelige oplossing voor wandafwerking. Het is geschikt voor zowel lange en hoge muren als kleine ruimtes. Het wordt veel toegepast in diverse sectoren, van ziekenhuizen tot kantoren.

Bij ons kunt u profiteren van deze voordelige en duurzame optie. Wij bieden professionele glasvezelbehangers aan tegen scherpe tarieven.

Hier zijn enkele redenen waarom het een goede keuze is:

 • Zakelijke en publieke sector: Glasvezel wordt veel gebruikt in zowel zakelijke als publieke sectoren vanwege de duurzaamheid en kosteneffectiviteit.
 • Stootvast: Het behang is stootvast, waardoor het bestand is tegen dagelijkse slijtage en beschadigingen.
 • Duurzaam: Glasvezel behang gaat lang mee en behoudt zijn kwaliteit, waardoor u op de lange termijn kosten bespaart.
 • Verschillende ondergronden: Het kan prima worden aangebracht op diverse ondergronden, zoals gipsplaat, wanden van nieuwbouwwoningen, houtvezelplaten en spuitgips.
 • Renovatievlies: Bij slechte muren kunt u kiezen voor renovatievlies, een sterke variant om oneffenheden te verbergen en een strak resultaat te creëren.

Beschadigde muur? Kies voor glasvezelbehang van glasvliesbehang.com!

Het is gewoon ideaal om beschadigde muren op een voordelige en aantrekkelijke manier af te werken. Het is echter belangrijk om op te merken dat de mate van beschadiging invloed kan hebben op het uiteindelijke resultaat.

Bij zware beschadigingen kunnen er herstelwerkzaamheden nodig zijn voordat het behang kan worden aangebracht.

Kleine scheuren verbergen achter glasvezelbehang

Kleine scheuren en gaatjes kunnen gemakkelijk worden weggewerkt achter glasvezelbehang. Het is ook mogelijk om de scheuren te repareren en de gaatjes op te vullen voor een naadloze afwerking.

In het geval van slechte muren is het raadzaam om te kiezen voor renovatievlies. Renovlies behang is sterk, hecht goed en is verkrijgbaar in verschillende diktes.

Neem gerust contact met ons op om een offerte aan te vragen en te profiteren van de voordelen voor uw wandafwerking.

Dikte van het glasvezelbehang

De dikte van glasvezel kan variëren en het is belangrijk om de juiste dikte te kiezen, afhankelijk van de staat van de ondergrond.

De dikte en stevigheid worden vaak aangeduid in grammen. Bijvoorbeeld, voor een muur in normale staat met hier en daar kleine putjes, kan glasvezelbehang van 120 gram voldoende zijn.

Als er echter scheurtjes in de muur zitten, is het beter om te kiezen voor dikker glasvezel behang, zoals renovatievlies van 150 gram.

Glasvezelbehang kopen

Bij het kopen van glasvezelbehang is het belangrijk om rekening te houden met de gewenste uitstraling, zoals de structuur of een gladde afwerking.

Als u op zoek bent naar een voordelige optie, kunt u bijvoorbeeld overwegen om glasvezelbehang te kopen bij winkels zoals Action of gebruik te maken van aanbiedingen voor glasvezelbehang.

Bij alle bouwmarkten, zoals Gamma, Praxis, Karwei, Hornbach en andere, kunt u een ruime keuze vinden.

Online glasvezelbehang kopen

Het is geweldig dat u online aan het oriënteren bent voor de aankoop van glasvezelbehang. U kunt zelfs online uw aankoop doen.

Als u liever alles wilt uitbesteden en alleen maar wilt kiezen uit het type behang en de afwerking in uw gewenste kleur, dan kunnen onze glasvezelbehangers u van dienst zijn.

Zij kunnen alles voor u regelen, van A tot Z. Dit is niet alleen handig, maar ook kostenefficiënt, omdat onze behangers scherpe tarieven hanteren.

Glasvezelbehang aanbrengen

Als u overweegt om zelf het aan te brengen, is het belangrijk om te weten dat dit een andere werkwijze vereist dan bij papierbehang. Het kan echter verstandig zijn om te overwegen of u het werk liever uitbesteedt voor het beste resultaat.

Bovendien is het vaak minder prijzig dan u denkt. Onze professionele glasvezelbehangers hanteren een tarief per m². Neem de tijd om erover na te denken en laat gerust uw gegevens achter zonder enige verplichting.

Toch zelf behangen? Hier zijn enkele tips:

Als u besluit om zelf glasvezelbehang aan te brengen, geven wij u graag wat tips, zoals:

 1. Voorbereiding van de muur: Hoewel het kleine scheurtjes en gaatjes kan verbergen, kan het nodig zijn om bepaalde herstelwerkzaamheden uit te voeren. Grote gaten of scheuren in de muur dienen te worden gerepareerd met vulmiddel.
 2. Glasvezelbehanglijm: Zorg ervoor dat u alle benodigde materialen in huis heeft voordat u begint met behangen. Er is speciale lijm beschikbaar voor glasvezel. Let op dat papierbehanglijm niet geschikt is voor glasweefselbehang, scanbehang of glasvliesbehang.
 3. Lijm aanbrengen op de muur: Breng de lijm niet direct op het glasvezelbehang aan, maar op de muur zelf.
 4. Tips voor het beginnen met behangen: Zorg ervoor dat de muur vetvrij en droog is voordat u begint. Breng eerst een loodlijn aan om het behang recht te hangen. Knip het behang in banen en zorg voor wat overschot dat na het plakken kan worden weggesneden (ongeveer 10 cm langer dan de muur). Gebruik een vachtroller of een brede lijmkwast om de muur in te smeren. Plak de banen stevig tegen de muur aan en zorg ervoor dat ze strak tegen elkaar aansluiten zonder overlapping. Controleer de banen met een waterpas en gebruik een behangroller of behangspatel om het behang stevig aan te drukken. Snijd overtollig behang af.
 5. Glasvezelbehang in de hoek aanbrengen: Laat de banen 10 cm in de hoek doorlopen en plak de volgende baan met een overlap over de hoek. Snijd vervolgens de overlappende laag verticaal en haaks op elkaar af voor een perfect behangen hoek.

Laat het behang 24 uur drogen voordat u gaat schilderen

Als u zelf ook het schilderwerk wilt doen, is het belangrijk om rekening te houden met de droogtijd. Behang kan in elke gewenste kleur worden geverfd met latexverf.

Laat de lijm 24 uur drogen voordat u begint met schilderen. Controleer voor het schilderen of er geen losse hoekjes zijn en schilder het behang indien gewenst nog een keer voor een perfecte afwerking.

Het is over het algemeen voldoende om glasvezelbehang één keer te schilderen. Als u een perfecte afwerking wilt bereiken, kunt u ervoor kiezen om het behang twee keer te schilderen.

Zorg ervoor dat u de glasvezel droogtijd respecteert voordat u met schilderen begint. De lijm moet volledig droog zijn en het behang stevig op zijn plaats zitten. Controleer nogmaals of er geen losse hoekjes zijn voordat u begint met schilderen.

Met deze stappen kunt u glasvezelbehang op een professionele manier aanbrengen

Als u liever het hele proces uit handen wilt geven en alleen wilt kiezen welk type behang en afwerking u wenst, staan onze professionele glasvezelbehangers klaar om u te helpen. Ze kunnen het hele project voor u regelen tegen scherpe tarieven.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen en uw gegevens achter te laten voor een offerte op maat. Wij helpen u graag bij het realiseren van een prachtige wandafwerking met glasvezelbehang. Vraag gratis en zonder verplichtingen een offerte aan.