Scanbehang laten aanbrengen en verven

Met scanbehang krijgen onze behangers elke muur strak. Het geeft de look van stucwerk maar dan tegen veel lagere prijzen per vierkante meter.

Over het algemeen is scan behang de beste keuze voor bestaande en nieuwbouwwoningen. Het beschermt muren tegen scheuren en is ook nog eens betaalbaar.

Bij glasvliesbehang.com scannen wij al meer dan 20 jaar met behang. We zijn dan ook gespecialiseerd in glasvliesbehang, renovlies behang en glasvezelbehang.

Krijg je binnenkort een nieuwbouwwoning? Maak dan gebruik van onze aanbieding. Dit scheelt je al snel 20 procent op het totaalbedrag. Vraag gratis een offerte aan.

Wat is scanbehang?

Scanbehang wordt gemaakt van glasvezels en is bij ons te koop in verschillende soorten. Erg populair is glad behang. Dit geeft de muren een geweldige stuclook.

In onze webshop verkopen wij ook scanbehang met een motief, ruitjespatroon of visgraat. Mocht je gaan voor structuur dan hebben wij het over behang met glasvezels.

Deze zijn dan samengeperst tot een weefsel. Dit is ook reden waarom men het scan behang noemt. Een sterke behangsoort die muren beschermt en oneffenheden wegwerkt.

Vraag voor de goedkoopste prijs een offerte aan bij glasvliesbehang.com. De actie is voor €12,99 per m2. Dit is dan inclusief  het behangen, verven en het materiaal.

Verschillende soorten scanbehang

 1. Renovlies behang
 2. Glasvliesbehang
 3. Glasweefselbehang
 4. Vliesbehang
 5. Glasvezelbehang

Glad scanbehang is ideaal voor nieuwbouw

Ben je van plan om scanbehang aan te laten brengen voor een glad resultaat? Het is bij ons de meest aangevraagd behangdienst voor nieuwbouwwoningen.

Dit omdat omdat de muren bij nieuwbouw vaak niet zijn afgewerkt zoals het hoort. In veel gevallen zijn er nog gaten die gevuld moeten worden. Ook moet er meestal nog geschilderd worden om de juiste kleur te krijgen.

Een groot voordeel van scannen met behang is dat de muren niet gestuct hoeven worden. Met renocatievlies of stucbehang worden je muren gewoon strak en glad.

Scanbehang voor renovatie woningen

Er zijn verschillende redenen waarom scanbehang steeds vaker de voorkeur krijgt in het interieur van bestaande woningen. Eén van de voordelen is de keuze tussen glad behang en behang met een structuur, zodat u kunt kiezen wat het beste past bij uw persoonlijke smaak.

Daarnaast biedt dit behangtype een sterke en duurzame oplossing, met als bijkomend voordeel de vrijheid om uw favoriete kleur te kiezen. Het behang is namelijk ontworpen om in elke gewenste kleur geschilderd te kunnen worden.

De uitstraling van het glasvezelbehang en de afwerking met kleur hebben invloed op de sfeer in uw huis. Dit stelt u in staat om zelf te bepalen welke ambiance u wenst te creëren in uw interieur.

 • In meerdere uitvoeringen: glad of met structuur
 • Perfect als afwerking voor muren in nieuwbouwwoningen
 • Strak voor het interieur in bestaande woningen
 • In elke gewenste kleur uit te voeren
 • Het creëert sfeer in huis

Scanbehang voor kantoorpanden

Bent u op zoek naar een oplossing om uw kantoor of een andere ruimte op te knappen? Misschien heeft u een pand betrokken waarvan de muren nog niet afgewerkt zijn?

Scanbehang is een van de meest populaire keuzes als het gaat om het afwerken van muren in de zakelijke sector. Het biedt niet alleen een fraaie afwerking, maar is ook een kosteneffectieve optie in vergelijking met het laten stuken van alle muren.

Een bijkomend voordeel is dat onze ervaren scanbehangers al het werk uit handen nemen en het gehele proces zorgvuldig voor u uitvoeren. Laat uw gegevens achter en wij zullen contact met u opnemen om uw wensen te bespreken.

Scanbehang voor nieuwbouw

Naast de zakelijke sector biedt scanbehang ook voordelen in de publieke sector. Dit duurzame behang is stootvast en uitermate geschikt voor intensief gebruik.

De afwerking in kleur kan perfect worden afgestemd op het kleurgebruik van uw pand in de publieke sector. Dit geldt ook voor de keuze van de uitvoering van het behang.

U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor strak behang met een gladde uitstraling of voor structuurbehang. Na het aanbrengen kan ons ervaren team van behangers het scanbehang professioneel afwerken in de gewenste kleur, zodat het naadloos aansluit bij uw interieur.

Goedkope oplossing voor wandafwerking

Scanbehang staat bekend als een duurzame en kostenefficiënte oplossing voor wandafwerking, die uitstekend geschikt is voor zowel lange en hoge muren als kleine ruimtes. Het wordt veelvuldig toegepast in diverse sectoren, variërend van ziekenhuizen tot kantoren.

De combinatie van voordeligheid en duurzaamheid biedt extra voordelen en is dan ook vaak de voorkeurskeuze.

Daarom bieden wij u de mogelijkheid om tegen een zeer aantrekkelijk tarief gebruik te maken van onze professionele scanbehangers.

Op deze manier kunt u vertrouwen op een hoogwaardige afwerking van uw wanden, met de voordelen van scan en de expertise van onze ervaren scanbehangers.

Scanbehang is geschikt voor bijna elke ondergrond

Naast de vele andere voordelen biedt scanbehang ook flexibiliteit als het gaat om de ondergronden waarop het kan worden aangebracht.

Dit sterke behang kan worden toegepast op diverse soorten ondergronden, zoals gipsplaat, wanden in nieuwbouwwoningen, houtvezelplaten en spuitgips.

Het is zelfs mogelijk om scanbehang aan te brengen op stucwerk of beton, maar dit vereist uiteraard specifieke kennis en expertise. Dit geldt eigenlijk voor elk type ondergrond.

Het is belangrijk om te weten welke voorbereiding en technieken nodig zijn om scanbehang succesvol aan te brengen op de gewenste ondergrond.

Daarom is het raadzaam om te vertrouwen op professionals met ervaring en kennis van zaken om ervoor te zorgen dat het scanbehang op de juiste manier wordt geïnstalleerd en het beste resultaat wordt behaald.

Oneffen of beschadigde muur? Koop scanbehang!

Behang op basis van glasvezels biedt een ideale oplossing om beschadigde muren op een voordelige en aantrekkelijke manier af te werken.

Het is belangrijk om op te merken dat de mate van beschadiging de uiteindelijke uitstraling zal beïnvloeden. Bij zware beschadigingen van de wand zijn er mogelijk herstelwerkzaamheden nodig voordat het behang kan worden aangebracht.

Hoewel dit type behang kleine scheurtjes kan verbergen, is het niet in staat om alle onregelmatigheden volledig te camoufleren. Grote oneffenheden blijven zichtbaar, zelfs met het scanbehang.

Het is dus belangrijk om rekening te houden met de staat van de muur bij het plannen van de wandafwerking en eventueel reparaties uit te voeren voordat het behang wordt aangebracht.

Kleine scheurtjes verbergen met scan behang

Kleine scheuren en haarscheuren kunnen eenvoudig worden weggewerkt achter glasvezelbehang. Hetzelfde geldt voor kleine gaatjes.

Natuurlijk is het ook mogelijk om de kleine scheuren te repareren en de gaatjes op te vullen. Op die manier kunt u er zeker van zijn dat er geen zichtbare onregelmatigheden zijn.

Om problematische muren te verbergen achter scanbehang, is het aan te raden om te kiezen voor renovatievlies. Scanbehang is sterk, hecht goed en is verkrijgbaar in verschillende diktes.

Kortom, renovatievlies biedt een oplossing voor muren met gebreken, verbergt kleine scheuren en werkt kleine gaatjes weg. Het is een effectieve manier om een glad en strak oppervlak te creëren voordat het behang wordt aangebracht.

 • De oplossing voor slechte muren
 • Verbergt alle kleine scheuren
 • Werkt ook kleine gaatjes weg
 • Renovatievlies is goedkoper dan stucen

Het bepalen van de scanbehang dikte

Bij het aanschaffen van scanbehang is het begrijpelijk dat u rekening houdt met de gewenste uitstraling, zoals de keuze tussen een structuur of een gladde afwerking.

Als u op zoek bent naar een voordelige optie, kunt u bijvoorbeeld overwegen om scanbehang te kopen bij winkels zoals Action of door gebruik te maken van speciale aanbiedingen voor scanbehang.

Bij verschillende bouwmarkten, zoals Gamma, Praxis, Karwei en Hornbach, en andere bouwmarkten, is er een ruim assortiment aan scanbehang beschikbaar waaruit u kunt kiezen.

Het is altijd raadzaam om verschillende opties te vergelijken en eventueel advies in te winnen bij de winkelmedewerkers om ervoor te zorgen dat u het juiste scanbehang vindt dat voldoet aan uw specifieke wensen en budget.

Scanbehang online kopen met hoge korting

Het is goed dat je online aan het kijken bent naar de mogelijkheden om scanbehang te kopen. Het goede nieuws is dat het ook mogelijk is om uw aankoop online te doen.

Maar als je liever het hele proces wilt uitbesteden en alleen hoeft te kiezen uit het type behang en de uitvoering, dan staan onze ervaren scanbehangers voor u klaar. Zij kunnen alles van A tot Z voor u regelen.

Dit omvat niet alleen het aanbrengen van het scan behang, maar ook de afwerking in de door jou gewenste kleur.

Deze aanpak biedt echt het ultieme gemak en heeft bovendien kostenvoordelen. Onze behangers werken namelijk tegen scherpe tarieven, zodat u kunt genieten van een professionele service zonder extra kosten.

Laat ons weten wat uw wensen zijn, en wij zorgen ervoor dat het scan behang perfect wordt geïnstalleerd en afgewerkt, zodat u een prachtig resultaat krijgt zonder gedoe.

Waar kun je goedkoop scanbehang kopen?

 • Scanbehang.nl
 • Behangservicenederland.com
 • Renovliesbehang.com
 • Bouwsectornederland.nl
 • Action
 • Karwei
 • Praxis
 • Gamma
 • Hornbach
 • Overige bouwmarkten

Scanbehang aanbrengen

Natuurlijk zou je scan behang eventueel zelf kunnen aanbrengen. Het is echter belangrijk om te weten dat het aanbrengen van scanbehang een andere werkwijze vereist dan bijvoorbeeld papierbehang.

Daarom is het raadzaam om eerst goed te overwegen of u het werk niet liever uitbesteedt. Door het werk uit te besteden, krijg je de garantie op het beste resultaat.

Bovendien is het laten uitvoeren van professioneel scanbehang helemaal niet zo prijzig als u misschien denkt. Onze ervaren scanbehangers werken met een tarief per vierkante meter, wat het mogelijk maakt om een duidelijk overzicht te hebben van de kosten.

Denk er eens over na en als u geïnteresseerd bent, kun je je gegevens achterlaten zonder enige verplichting. Op die manier kunnen wij contact met je opnemen om uw wensen te bespreken en je meer informatie te geven over de prijzen en mogelijkheden.

Wil je zelf het behang aanbrengen? Volg onze tips en stappenplan!

Als je ervoor kiest om het glasvezelbehang zelf aan te brengen, geven wij u graag wat handige tips.

Een belangrijk aspect is de voorbereiding van de muur. Hoewel het glasvezelbehang kleine scheurtjes en gaatjes kan verbergen, is het wellicht nodig om enig herstelwerk uit te voeren.

Als u grote gaten of scheuren in de muur ziet, is het aan te raden om deze eenvoudig weg te werken met vulmiddel. Op die manier zorgt u ervoor dat de muur glad en egaal is voordat je het behang aanbrengt. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de muur in goede staat is voordat u begint.

Daarnaast is het belangrijk om de instructies van de fabrikant zorgvuldig te volgen bij het aanbrengen van het glasvezelbehang. Dit om ervoor te zorgen dat u de juiste technieken en materialen gebruikt voor een optimaal resultaat.

Met deze tips en een beetje handigheid kunt u zelf glasvezelbehang aanbrengen en genieten van de voordelen van dit duurzame en sterke type behang.

Scanbehang offerte aanvragen

Je kunt bij ons scanbehang kopen en zelf aanbrengen of het laten aanbrengen. In beide gevallen betaal je altijd de goedkoopste prijs voor het beste scan behang. Vraag een offerte aan!