Fleece behang laten aanbrengen en verven

Natuurlijk wil je fleece behang voor je muren en plafond. Het is sterk, duurzaam en ook nog eens een stuk goedkoper dan stucwerk.

Stucen bij nieuwbouw is nooit een goed idee omdat de muren krimpen en uitzetten. Behang met fleece beschermt je muren en ziet er mooi uit.

De aanbieding die Glasvliesbehang.com nu heeft is echt geweldig! Voor €12,99 zullen wij je complete woning behangen en schilderen. Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan.

Wat is fleece behang?

Fleecebehang is gemaakt van glasvezels en is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Het kan bijvoorbeeld glad zijn, zodat het lijkt alsof de muur gestuukt is.

Daarnaast is fleece behang ook verkrijgbaar met motieven, zoals een ruitjespatroon of een visgraatmotief.

Bij een gestructureerde variant van fleecebehang worden glasvezels samengeperst tot een weefsel, dat bekendstaat als behang fleece.

Glad fleece behang voor nieuwbouw

Bent u van plan om Fleece behang in een gladde uitvoering te laten aanbrengen? Dat is een populaire keuze voor nieuwbouwwoningen.

De muren in nieuwbouwwoningen zijn doorgaans niet afgewerkt of niet naar eigen voorkeur. In dat geval is Fleecebehang een uitstekende keuze.

Bovendien hoeft u niet alle muren te laten stuken als u een glad resultaat wilt. Renovatievlies, zoals Fleecebehang, zorgt ervoor dat uw wanden glad en strak worden.

Om een stucwerklook te creëren, kunt u kiezen voor behangsoorten zoals vliesbehang, glasvliesbehang, glasvezelbehang, renovliesbehang, stucbehang en scan behang.

Fleece behang is mooi en sterk

Er zijn verschillende redenen waarom Fleecebehang ook in het interieur van bestaande woningen de voorkeur krijgt. U heeft bijvoorbeeld de keuze tussen glad behang en behang met een structuur.

Het is duurzaam en biedt talloze voordelen, zoals de mogelijkheid om uw favoriete kleur te kiezen. Deze behangsoort is ontworpen om in elke gewenste kleur te worden geverfd.

Het uiterlijk van het glasvezelbehang en de afwerking met kleur bepalen de sfeer. Hiermee heeft u invloed op de gewenste sfeer in uw huis.

Voordelen van fleece behang

 1. Duurzaam en sterk.
 2. Verbergt imperfecties.
 3. Eenvoudige installatie.
 4. Veelzijdig in texturen en patronen.
 5. Overschilderbaar in elke gewenste kleur.
 6. Geluiddempend.
 7. Ademend, voorkomt schimmelvorming.
 8. Gemakkelijk te verwijderen.
 9. Onderhoudsvriendelijk.
 10. Langdurige frisse uitstraling.

Duurzame en voordelige optie voor muren

Fleece behang is een duurzame en kosteneffectieve oplossing voor wandafwerking. Het is geschikt voor zowel lange en hoge muren als kleine ruimtes. Het wordt veel gebruikt in diverse sectoren, van ziekenhuizen tot kantoren.

De combinatie van voordeligheid en duurzaamheid maakt het een aantrekkelijke keuze. Daarom bieden wij professionele Fleece behangers aan tegen een extra voordelig tarief.

Welke ondergrond is goed voor behang?

Fleece behang biedt enorm veel voordelen. Zo is er ook het voordeel dat er veel verschillende soorten ondergronden mogelijk zijn.

Het sterke behang is onder meer aan te brengen op gipsplaat, maar bijvoorbeeld ook op de wanden van een nieuwbouwwoning. Of op houtvezelplaten of op spuitgips.

Fleece behang aanbrengen op stucwerk of op beton vereist natuurlijk de nodige kennis. Dat geldt in principe voor ieder soort ondergrond.

Is je muur niet vlak of zijn er beschadigingen?

Behang op basis van glasvezels is inderdaad een ideale oplossing om beschadigde muren op een voordelige en aantrekkelijke manier af te werken.

De mate van beschadiging beïnvloedt echter de uiteindelijke uitstraling. Bij zware beschadigingen zijn mogelijk herstelwerkzaamheden nodig voordat het behang kan worden aangebracht.

Het is belangrijk op te merken dat dit type behang kleine scheurtjes kan verbergen, maar grote oneffenheden zullen nog steeds zichtbaar zijn, zelfs met Fleece behang.

Verberg scheurtjes in de muur met fleece behang

Kleine scheuren en haarscheuren kunnen inderdaad gemakkelijk worden weggewerkt achter glasvezelbehang. Hetzelfde geldt voor kleine gaatjes.

Als u echter absolute gladheid wilt bereiken, is het aan te raden om de kleine scheuren te repareren en de gaatjes op te vullen voordat u het glasvezelbehang aanbrengt. Op die manier kunt u ervoor zorgen dat er geen onregelmatigheden zichtbaar zijn.

Als u slechte muren wilt verbergen met behulp van Fleece behang, is het raadzaam om te kiezen voor renovatievlies. Renovlies is sterk, hecht goed en is verkrijgbaar in verschillende diktes, waardoor het een geschikte optie is voor het camoufleren van imperfecties.

 • Goede oplossing voor slechte muren
 • Verbergt kleine stucwerk scheuren
 • Werkt alle kleine gaatjes weg

Welke dikte van fleece behang moet je hebben?

De dikte van Fleece behang kan variëren en dat het belangrijk is om de juiste dikte te kiezen, afhankelijk van de staat van de ondergrond.

De dikte en stevigheid van het behang worden meestal aangeduid in grammen. Als de wand in een normale staat verkeert met hier en daar kleine putjes, kan bijvoorbeeld 120 gram voldoende zijn.

Als er daarentegen scheurtjes in de muur zitten, is het beter om te kiezen voor dikker glasvezelbehang, zoals renovatievlies van 150 gram. Dit biedt extra stevigheid en kan helpen bij het versterken van de muur.

Het is dus belangrijk om de staat van de ondergrond te beoordelen en de juiste dikte van het Fleece behang te kiezen om de beste resultaten te behalen.

Fleece behang kopen met korting

Bij het kopen van glasvezelbehang is het inderdaad belangrijk om rekening te houden met de gewenste uitstraling, zoals de structuur of een gladde afwerking.

Als u op zoek bent naar een voordelige optie, kunt u bijvoorbeeld overwegen om Fleece behang te kopen bij winkels zoals Action of gebruik te maken van aanbiedingen voor Fleece behang.

Bij verschillende bouwmarkten, zoals Gamma, Praxis, Karwei, Hornbach en andere, is er een ruim aanbod beschikbaar waaruit u kunt kiezen.

Het is raadzaam om de verschillende opties en prijzen te vergelijken voordat u een beslissing neemt, zodat u het Fleece behang kunt vinden dat aan uw behoeften en budget voldoet.

Fleece behang offerte aanvragen

Voor de beste prijs per vierkante meter moet je bij Glasvliesbehang.com zijn. Een professioneel behangbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring. Vraag een gratis offerte aan!