Reno stuc laten aanbrengen en verven

Een perfect afgewerkte muur vormt de basis van een verzorgd en elegant interieur. Het verkrijgen van een strak en naadloos oppervlak is echter niet altijd eenvoudig.

Soms vertoont de muur onregelmatigheden of wil men een oudere wand renoveren zonder deze volledig te vervangen. In dergelijke situaties biedt reno stuc de ideale oplossing.

Wil je jouw volledige woning laten voorzien van renovlies behang? Ontdek de aantrekkelijke aanbieding van Behangservice Nederland en ontvang direct een gratis en voordelige offerte.

Reno stuc

Wat is reno stuc?

Renostuc is een veelzijdige en unieke pleister die speciaal is ontwikkeld voor het renoveren van binnenmuren en -plafonds. Met dit product kunnen muren en plafonds snel en efficiënt worden opgeknapt, zonder dat ingrijpende maatregelen nodig zijn.

Het kan worden aangebracht op diverse ondergronden, waaronder beton, baksteen, gipsplaten en oude pleisterlagen. Het is momenteel een van de beste opties voor hoogwaardig renovlies behang.

Voor een stucwerk-achtige uitstraling wordt vaak renostuc 150 of renovlies van 150 gram gebruikt, aangezien dit zorgt voor het mooiste resultaat.

Wat is beter: stucen of Reno stuc?

Renostuc biedt diverse voordelen ten opzichte van traditionele pleistermethoden. Het is bijvoorbeeld snel en gemakkelijk aan te brengen, wat zowel tijd als kosten bespaart.

Bovendien is Renostuc uiterst duurzaam en stootvast, waardoor het goed bestand is tegen beschadigingen en slijtage. Dit maakt het zelfs geschikt voor het behangen van plafonds.

De pleister is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan worden afgestemd op de gewenste stijl en sfeer van de woning. Wil je een strak resultaat? Vraag dan nu een offerte aan!

Renostuc voor nieuwbouwwoningen

Bij nieuwbouwprojecten kan renostuc een aantrekkelijke keuze zijn om muren en plafonds op een rustieke manier af te werken.

Het nieuwbouw proces begint met een zorgvuldige voorbereiding van de ondergrond, waarbij eventuele ruwe plekken of onvolkomenheden worden gecorrigeerd.

Vervolgens wordt het stucbehang aangebracht met behulp van de gekozen techniek, zoals spuiten of handmatig aanbrengen. Na het drogen wordt de stuclaag geschuurd en gepolijst voor een strakke afwerking.

Het is van essentieel belang om samen te werken met een ervaren behanger die bekend is met het Dutch Wall Decor Renostuc-systeem. Glasvliesbehang is dé specialist als het gaat om het afwerken van nieuwbouwwoningen.

Reno stuc aanbrengen

Volg de onderstaande stappen om de ondergrond voor te bereiden en een succesvolle toepassing van het bouwbehang te garanderen:

  1. Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog en vrij van losse delen is.
  2. Indien er beschadigingen of oneffenheden aanwezig zijn, repareer deze dan grondig.
  3. Breng een geschikt hechtmiddel aan op de ondergrond om een goede hechting te bevorderen.
  4. Laat het hechtmiddel volledig drogen volgens de aanbevolen droogtijd van de fabrikant.
  5. Na het schuren van de ondergrond, reinig het oppervlak grondig om stof en vuil te verwijderen.
  6. Indien gewenst, kan een extra afwerkingslaag worden aangebracht, zoals polijsten voor een nog gladder resultaat.
  7. Zorg ervoor dat de ruimte goed geventileerd is tijdens het aanbrengen en drogen van het renostuc.

Door deze stappen zorgvuldig te volgen, kun je een optimale basis creëren voor het aanbrengen van het reno stuc en een duurzaam en mooi resultaat behalen.

Kosten reno stuc

Wat kost renostuc per vierkante meter? De kosten van renostuc kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van het project, de staat van de ondergrond en de locatie.

Over het algemeen worden de kosten berekend per vierkante meter. Gemiddeld liggen de prijzen voor renostuc tussen de €20 en €50 per vierkante meter.

Houd er rekening mee dat deze prijzen doorgaans exclusief eventuele voorbereidende werkzaamheden zijn, zoals het egaliseren van de ondergrond.

Daarnaast kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht voor speciale afwerkingen, zoals sierlijsten of decoratieve elementen. Als je op zoek bent naar de laagste prijs voor een gladde wandafwerking, hebben we goed nieuws!

Behangservice Nederland biedt momenteel een speciale aanbieding voor het aanbrengen en verven van renostuc. Voor slechts €12,99 per vierkante meter behangen en schilderen wij je volledige woning.

Vraag gratis een offerte aan voor de voordeligste prijs per vierkante meter. Onze ervaren behangers garanderen de hoogst kwaliteit bij de afwerking van je wanden en plafonds.