Renovlies behanger inhuren

Via Glasvliesbehang.com regelt u eenvoudig en snel het inhuren van een goedkope renovlies behanger. Wij hebben meer dan 90 vakkundige behangers in dienst.

Zij zorgen ervoor dat uw project is voorzien va een mooie strakke behangen wand met renovlies, glasvlies of ander vliesbehang. Wij kunnen renovliesbehang aanbrengen vanaf 8,50 per m2*.

Behangservice is voorzien van een dekking over heel het land. U kunt contact met ons opnemen als u opzoek bent naar een renovlies behanger. In iedere plaats in Nederland, leveren wij de beste behangers.

Uw woning is voorzien van renovlies in korte tijd. Gemiddeld duurt het 2 dagen om een woning te behangen, afhankelijk van de grootte. Ook voor huurwoningen kunt u een professionele behanger inhuren bij Behangservice Nederland.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan voor het inhuren van een renovlies behanger. Heeft u een nieuwbouwwoning? Dan kunt u ook contact opnemen met ons!

Renovlies behanger huren

De prijs voor het huren van een renovlies behanger is afhankelijk van een paar factoren. De grootste factoren die de prijs laten beïnvloeden zijn:

 1. Grootte/oppervlakte: de grootte van de wand. Hoe groter, hoe duurder. Hoe groter, hoe meer tijd en de prijs dus duurder wordt.
 2. Materiaal: welk soort materiaal wilt u? Renovlies is vaak duurder dan normaalbehang.
 3. Voorwerk: het verwijderen van oud behang, sauzen van de muren of de muren op een andere manier voorbereiden, zijn extra kosten.
 4. Plaats: de plek waar het behang geplaatst moet worden, kan de prijs ook doen stijgen. Behangers in grote steden zullen duurder zijn dan kleine steden of op het platteland.
 5. Aantal wanden: Hoeveel wanden moeten behangen worden?
 6. Afmetingen: afmetingen van de wanden.
 7. Moeilijkheidsgraad: hoe moeilijker, hoe intensiever, des te duurder het eindbedrag. Een trappengat is bijvoorbeeld moeilijker dan een keukenmuurtje.
 8. Materialen: welke kwaliteit lijm en sauzen worden gebruikt? Hoge kwaliteit is duurder dan lage kwaliteit.

De kosten voor het inhuren van een behanger

Wij bieden drie pakketprijzen aan voor het huren van een renovlies behanger:

 • Basis pakket – Renvolies behangen: € 8,50 m2
  Deze prijs is zonder materiaal of sauzen.
 • Medium pakket – Behangen inclusief materiaal: € 10,50 m2
  Materiaal bevat behang en de lijm (geen verf).
 • Totaal pakket – Behangen + alle materialen: € 12,50 m2
  Renovlies behangen, sauzen, kitten en materialen.

Bij ieder pakket wordt gebruikt gemaakt van A-kwaliteit behang, materialen en toebehoren. Ook geven onze glasvliesbehangers vakwerkgarantie van 100% af. Als de klus klaar is, wordt er ook netjes opgeruimd. Dit zodat u direct de ruimte kan gebruiken/betreden.

Behanger inhuren voor renovlies behang

In maar liefst 4 simpele stappen kunt u een behanger inhuren:

 1. Contact: vul het contactformulier in voor het huren van een behanger
 2. De klus doornemen: telefonisch wordt er contact met u genomen om het een en ander door te spreken
 3. Gratis en vrijblijvend een offerte: u ontvangt een offerte die 1 jaar geldig is. Geen verplichtingen
 4. Startdatum: akkoord met de offerte? Een startdatum wordt gepland in overleg met u

Wilt u een renovlies behanger inhuren?

We komen graag met u in contact. Is het een grote of kleine klus? Wij helpen u graag. Ons team bestaand uit 90 professionele enthousiaste en vakbekwame behangers.

De meeste renovlies behangers hebben meer dan 10 jaar ervaring. Uw muren zullen er perfect uit komen te zien met renovlies behang.

Vandaag kunt u nog contact opnemen met ons.  Ook is het mogelijk om bij u op locatie te komen, om de klus door te nemen. Natuurlijk hangt dit af van de grootte en moeilijkheid van het project.

Waarom professionele behanger

 • Professionaliteit: voor de perfecte afweking is een behanger met veel ervaring en vaardigheden een pre. Zo voorkomen wij fouten in de klus.
 • Snelheid: onze behangers met veel ervaringen klaren de klus snel omdat ze sneller zijn dan een beginnende doe-het-zelver. Uw project is sneller voltooid.
 • Materiaal: als behangbedrijf beschikken wij over A-kwaliteit behang, saus, lijmen en toebehoren zodat het eindresultaat veel beter is.
 • Garantie: op ons geleverde werk geven wij 100% garantie. U bent dan zeker dat uw behang jarenlang goed blijft en er geen problemen zullen ontwikkelen.
 • Tijdbesparend: doordat u zelf niet hoeft te behangen, scheelt het u veel tijd door een professional in te huren.
 • Geld besparend: het huren van een behanger is duurder dan het zelf doen, maar bespaart u op langere termijn. Dit omdat bij het zelf aanbrengen van renovlies, fouten gemaakt zullen worden. De fouten corrigeren is duurder dan het inhuren van een professionele renovliesbehang behanger.

Bent u overtuigd van het profijt om een behanger in te huren? Vraag dan in 4 eenvoudige stappen een gratis offerte aan.

Welke producten gebruikt een professionele renovlies behanger?

Het aanbrengen van renovlies is moeilijk. Een opleiding en veel ervaring is vereist. De materialen zijn ook erg belangrijk voor een perfect eindresultaat.

Het gereedschap wat een professionele renovlies behanger gebruikt zijn een spatel, lijmroller, mes/cutter en een stanleymes voor de precisie.

Ook kan gebruik gemaakt worden van een verfspuit of een compressor. Dit wordt gebruikt voor het aanbrengen van spuitverf. Uiteraard is een trapladder ook nodig.

Ook wordt er gebruik gemaakt van gereedschappen voor ieder soort behang. Bij renovlies wordt de lijm meteen op de wand aangebracht. Bij ander soort behang wordt de lijm op de baan zelf geplaatst. Dit vereist een precieze werkwijze. Plaktafel is overbodig bij renovlies.

Om een perfect eindresultaat te behalen, zijn goede gereedschappen nodig.

Waarom renovlies?

Renovlies is flexibel, dun en stevig. Deze soort behang wordt op de muur aangebracht met behulp van een lijmsysteem. Het verwijderen is daarna eenvoudig en opnieuw bevestigen ook. Hierdoor wordt de muur niet beschadigd.

Renovlies behang is zuurstof doorlatend, ademend. Hierdoor kan het vocht van binnen naar buiten. Stucwerk laat geen lucht door. Renovliesbehang is daarom ideaal voor in nieuwbouwwoningen. Renovlies voorkomt vochtproblemen.

Eigenschappen renovlies behang

Renovlies is speciaal ontwikkeld voor renovatieprojecten. Renovlies heeft de volgende eigenschappen:

 • Stevig: ontwikkeld uit sterke materialen, geschikt voor veel ruimtes. Renovlies kan tegen een stootje.
 • Duurzaam: jarenlang kunt u genieten van uw renovlies behang. Bij het aanbrengen zijn kleine hoeveelheden lijm en verf nodig.
 • Goede hechting: hecht goed aan de wanden. Laat niet snel los en bubbelt niet.
 • Voorkomen van scheuren: renovliezen voorkomt scheuren in de wanden en werkt lichte oneffenheden gemakkelijk weg.
 • Eenvoudig schoon te maken: het enige wat u nodig heeft is een doek met water.
 • Isolerende eigenschappen: isolerend, met het winterweer blijft de warmte binnen en zomers blijft het koel.

Goedkope renovlies behanger huren

Neem vandaag nog contact op met glasvliesbehang.com. Laagste prijs en de beste behangers. Team bestaand uit 90 professionele behangers. Geen een klus is te groot. Vraag nu uw gratis en vrijblijvende offerte aan!